solisar


Midsommar :3

Hej<3 Idag ska jag åka till SKrubba heter det typ aa och fira midsommar:) Mammas kompisar bor där och vi har känt dom sen jag var liten eller när mamma var ung men spela roll det blir helt ok tror jag men jag är inte direkt särskilt pigg idag jag känner mig ful och är as trött. Förut köpte jag en hår rosett och ett halsband på¨en hemsida jag har inte hunnit visa dom ännu men jag kan göra det nu:) jag tog en bild på hela mitt "kawaii" skåp hehe inte så stort och det blev en väldigt dålig bild men aja.

Snurra din jord igen!

Ja det var länge sen jag skrev i lilla bloggen och jag har typ inget att skriva:/ Jag har precis fått en ny rosa kamera och är jätte nöjd med den! Det är jätte bra! Det är bra skärpa och lätta funktioner (stavninig) men den tar så fula bilder på mig! Blir irriterad. Jag ser faktiskt inte ut så! det är väl bara att sätta igång att ta bilder så laddar jag uppp bilder jätte ofta:)
//Alice                 

Olympiad

Idag var det olympiad i skolan. Jag var i Finland! ;) Det regnade hela dagen det var jätte jobbigt. Alla var blöta och kalla :( Vi mötte Spanien som motståndarlag. på lunchen spelade 9:orna fotbollsmatch mot lärarna och min storasysster stog i mål :) hon var jätte duktig. Och gissa vilka som vann.? 9:orna!!!! Jippi rätt lag vann! :) Men sen efter Lunch så avbröt dom olympiaden pågrund av vädret. Och nu sittar jag härhemma framför datorn och fryser fortfarande om händerna :(  






FINLAND!!!!

//Erika

RSS 2.0