mamma kommunikationschef på afafösäkring

min coola mamma.

tjenare

hej idag har mamma instalerat vår hem telefon de blir skönt för jag behöver inte vara rädd att få hjärn tumör men jag måste sticka bye.

AA

Tjabba.Nu har äntligen andra avenyn börgat å men tyvärr har typ ganska många bra slutat.Ja ja dom karnse är inressanta ändå jag har ju bara sett ett program.Nu är det två bra program på tv det är idol och aa. Det karnse inte e så nyttigt igentligen
att jag fastnar i sådana program eftersom jag har läxor och massa grejer jag måste göra men har man fastnat i något så har man.BYEBYE.

Sjuk:(

tjabba idag är jag sjuk:(.Jag är hes och imorse kunde jag knappast prata.Så jag fick stanna hemma från skolan:).Men efter en kopp varmt vatten så kunde jag prata igen.Så nu känner jag mig inte alls sjuk.Men jag tycker inte de e skålk för jag är fortfarande lite förkyld och typ jätte många har varit hemma för att dom har varit sjuka.              PS:Ett litet tips värm en kopp  vatten eller en kopp mjölk och lös upp några emser altså sånna där goda hallstabletter det hjälper mot förkylning eller om du är hes:).

jag åker karussel


Sega skolan

Hej igen.Skolan är så seg en dag käns som veckor.Visst jag tycker om skolan men den känns för lång,På helgen ätar jag lunch typ vid två och frukost elva och när kl är två på helgen känns det nästan fortfarande som morgon och då tänker jag att skolan slutar.


geväg på ett spel

http://header.allersforlag.se/trans.aspx?id=270&url=http%3a%2f%2fspray.king.com%2flist_game.jsp%3fgameId%3d106

mitt namn:


söta.


As trött

Idag är jag jätte trött jag har gått och lagt mig sent flera dagar på raken .Idag är det söndag jag skulle ha gått på bio men vi hittade inget som var roligt att se.Jag har kollat på idol reprisen de var två repriser men jag hade bara sett den ena när det inte var repris.bye se you later..

sitter här

Tjena igen nu sitter jag här utan att göra nånting kl är typ 21.23 på kvällen min syrra är inte hemma inte för att jag har nånting att göra men bye bye.


Välkommen till min blogg :)

Tjena. välkommen och kolla på min nya blogg när du vill. Jag heter Alice och är och går på mellanstadiet. Mina intressen är sång,matlagning,djur,och mycket mer. Jag är rätt så ung för en egen blogg men de skiter jag i.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0