SKRIV EN PERSON!

SKRIV EN PERSON!

.. som du älskar av hela ditt hjärta -
.. som du skulle offra livet för -  Johanna
.. som är den smartaste du känner -  Ebba
.. som alltid får dig på strålande humör - Blanca
.. som får dig att le när allt känns tungt -  Alice (i klassen)
.. som är den omtänksamaste du vet - Alice (som jag har bloggen med)
.. som du älskar - Min familj
.. som är en bitch - _____!
.. som är bäst - Johanna
.. som är snygg - ??????
.. som är fin - Tuva
.. som är en riktig vän - Alice (i klassen)
.. som är din älskling - Ingen!
.. som är den galnaste du vet - Klara
.. som är den konstigaste du känner - Theo
.. som är underbar - Blanca
.. som är rolig - Febe
.. som du kan prata med om allt - Alice (i klassen)
.. en barndomsvän - Lisa :)
.. som du saknar - Flora
.. som betyder mycket - Febe
.. som du har spenderat mest tid med -  Vet inte
.. som är snäll - Etta
.. som du har sportat med - Lisa
.. som du skulle vilja krama just nu - Vet inte?
.. som du inte har träffat på länge - Flora
.. som du vet saknar dig - Jag vet inte vad andra tänker :)  
.. som du träffade idag -  Många
.. som du tycker är söt -  Blanca
.. som du vill träffa -  Carro
.. som betyder mycket - Alice och Blanca och min familj :D
.. som är gullig - Febe :)
.. som är ball - Många!

//Erika :)


Söndag

Hej idag ska jag och pappa gå ut på stan jag ska köpa present till min storasyster Johanna. Hon fyller snart år, jag vet inte riktigt vad jag ska köpa. Men jag kan inte skriva vad jag köpt på bloggen inte fören hon fått den, för annars kan hon se vad hon ska få. Hon fyller 16 år! GRATTIS I FÖRSKOTT JOHANNA!!

Just nu sitter jag här hemma och tittar på Långben. Och jag saknar Paris så mycket för ca 1 år sen var jag och min familj där, och vi var på Disney Land :) Det var jätte roligt och fint där jag saknar Paris men mest saknar jag Disney Land. :(

   
Jag på Disney Land :)    

//Erika

gsm!!

Hellu jag ville bara skriva lite om en underbar sida som heter gosupermodel asså jag är inte så mycket för modeller och sånt men den sidan är fan bäst hehe.Iaf för det mesta jag är inne där varje dag i 1-4 timmar ungefär jag tycker verkligen att ni ska bli medlem där.Om du är en tjej mellan typ 9-15 år.Fast det får bara vara tjejer där.Where girls rule,hehe låter lite töntigt kanske men hehe.              //Alice;)<3

Skoj!

Ta fram din mobil tryck neråt i din kontaktlista och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista
.

Fuska inte!


Kära Christina. För det första vill jag säga att Hem är den bästa vän jag haft, och att Lisbeth (lärare) är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Maja och Jag gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Tuva får ett lyckligt liv tillsammans med Molly C. Jag vill säga tack till Flora  för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Freja. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Walter tog sitt liv. Snälla, Kundservice sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Matilda och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Klara (dans) som kommer i 130 km/h i en blå Opel. Jag vill också meddela mitt hat mot Elsa eftersom han varit otrogen mot min käraste Febe. Jag vet att Febes pappa kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Klara S för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans  med Tuva och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen hem.
Men den som jag innerst inne alltid kommer hata är ju såklart Laura. Och den jag innerst inne bara vill suga av och älska med tills morgon blir dag är min älskade Flora.
Men mitt största tack är faktiskt till min närmaste vän William, tack för allt älskling.

HAHA ;) //Erika


Studiedag! <3 :)

Äntligen är det sol ute, jag vet inte hur länge jag har väntat. Idag hade vi studiedag i skolan. Så skönt, efter skolan träffade jag min bästis (Alice i min klass). Sen kl 5 gick jag och Alice och tittade på Tildas teater. Den var jätte bra, innan det tittade jag och Alice på "Moulin Rouge". Den var jätte bra men ändå såå sorlig, den påminde på nått sätt om Titanic. Med att det är ett perfekt par som måste smyga med sitt förhållande för att tjejen tvingas gifta sig med en annan man. och att tjejen dör (i Moulin Rouge) precis som i Titanic fast där dör killen
.   


Hej.

Hellu allihopa här sitter jag helt handikappad framför datan har typ suttit här hela morgonen och lyssnat på kent hehe jag lyssnar nästan sönder några av låtarna. Nyss var det påsk ja jag fick typ en hel säck med godis eller nej så säger man ju inte jag menar jag har fått ett jätte stort ägg med godis som jag sitter och smaskar i mig. Gsm e livet asså jag kan nästan inte leva utan det!:p jaja pallar inte skriva mer nu ha de bäzzt.

PÅSKLOV!!

Idag har det blivit PÅSKLOV!! jag ska vara hos Alice och jag ska sova där. vi har köpt pizza och godis. Vi ska se spider man 1 (haha). På påsklovet ska jag  till Åre med mina kusiner och min familj.Alice ska inte göra något(hihi) GLADPÅSK! Önskar ERIKA! 

                                       
Hej ååå skönt påsklov.Härligt.Hmhm öö (host host) ERIKA!! jag ska visst göra något jag ska leta påskägg så det så,och karnse gå påskkärring.Okej karnse inte gå påskkärring men ändå!
                  GLAD PÅSK!!  //Alice

                                             

RSS 2.0