hej

Hej hej.Jag är skit trött nu men jag är typ alltid trött hehe.Jag sov över hos min kompis Saga igår de var jätte kul.Hennes ena katt har fått en kattunge (hon har fyra katter) den kattungen e jag typ helt förälskad i hihi.Vi brukar ta hand om den jätte mycket.oftast tycker hon typ att det är mysigt men ibland piper hon bara.Hon är bara typ ca 16cm lång.ÅÅ snart e de skola igen suck! men snart ska jag åka till Ungern.Det ska bli helt ok.Ibland längtar jag lite dit men ser inte fram emot det så mycket.Ja jag karnse e lite konstig.Men nu ska jag typ bara ta det lite lugnt och ska gå och lägga mig snart.Hej då:)
                                                                              //Alicesöt va.Mitt och en tjej som heter ylvas gosedjur.
  
                                                          
                                                                                                       

Helg!!!

Hej förra helgen åkte mamma och pappa på semester så att jag sov hos min bästis i 2 nätter. Hon har precis fått ökenråttor (dom är jätte söta Bamse och Rex) Min kompis Blanca har sovit hos mig i natt. Vi var uppe jätte sent hon har en hund och 2 katter. Alla har typ djur jag är så avundsjuk. Jag vill ha en hund eller ökenråttor // ERIKA  SÖT  (bild från google bara) hehe


Hejsan

Hej jag är jätte trött idag vakna typ vid 9 och somna jätte sent. Jag var ju på stan med Alice igår Alice köpte inget men jag köpte en lila koffta med massor med figurer på :p Jusst nu kollar jag på tv och jobbar på bloggen ;) och jag älskade spider man 3 jag  har sett 2an också men jag bara måste se första jag ska typ köpa dom ;) Men det var allt jag hade att säga idag//Erika  

Hej

Hej bloggen.Jag är skit trött idag har typ inte sovit nånting på hela natten.Det är så mycket som jag vill att min månadspeng ska räcka till.En kamera (så att jag kan lägga upp bilder på bloggen)och från mobilen funkar typ inte att ladda upp bilder till datorn för datorn har för lite minne.Jag vill ha en dator (min dator är hel knäpp och jätte seg)man kan inte ens spela sims på den.Så dåligt.Den ända tekniken jag inte behöver är en mobil(den gammla gick sönder.Den blev vattenskadad)det var lite tråkigt.Fast den nya är också bra.Jag låter karnse väldigt bortskämd.Men ändå.Jag har det ändå väldigt bra iallafall.Hej då.


Soft Fredag och shopp Lördag!

hej bloggen jag ska sova över hos Erika och är där nu:).Vi ska titta på spiderman3
Spider man 3
,äta godis och typ vara uppe hela natten ;) och imorrn ska vi shoppa på stan de ska bli kul.
Vi tar bilder på allt vi köper :p
  Hej då skriver imorrn//Alice o Erika  <3

Finland ;)

Hej allihopa ;) Vi har ju varit i Finland och åkt Viking Line ;) Skit kul. Vi har tagit massor med fotton på båten och i Finland :p .
Erika (Ville Viking)             
 Erika (Ville Viking)                            Alice i hytten                           Erika i hytten
     Erika i hissen på båten    Alice Erika på båten   
                                                                                                                     

heej!

Hej jag heter Erika och är en ny andvändare på den här bloggen.Jag är kompis med Alice.Vi har varit i findland och vi kommer att lägga upp bilder från resan.       


                     Bild på mig:



Hej då vi lägger upp bilder från Finland någon annan dag :)


RSS 2.0